(Android) Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic varalice povećavaju novac
Mar 13, 2022 7:48:03 GMT 10
Post by mahutalsreelme on Mar 13, 2022 7:48:03 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 2022 version ▞▞▞
Iznenađujuće je zabavno
Ovo je vjerojatno bila prva aplikacija koja je dala obećanje i zapravo ga ispunila.Naučio sam to za otprilike 3 sata ukupno vremena kao što je rečeno i mogu se sjetiti većine slova bez osvrtanja. Uspio sam naučiti cijelu abecedu bez interakcije s lekcijom. Ovo je stvarno dobra aplikacija. Naučilo me koliko je abeceda bila nelogična, ali i zanimljiva. Vjerojatno ću odmah prijeći na aplikaciju Russian Made Easy. Spasibo!
Do sada je super, ali u lekciji 2 tražili ste da napišete prva slova nečijeg imena. Nemam pojma tko je to bio. Također bi bilo korisno istaknuti slovo koje trenutno učimo na znakovima & stvari sam zaboravio na kojoj sam bio nekoliko puta lol.
Strašno zašibisʹ super
isprobao i druge aplikacije, ali ova je vrlo sustavna i laka za učenje.
Nevjerojatno intuitivan način podučavanja ruske abecede. Tako korisna. Hvala vam! (Dizajn nije sjajan.)
Vrlo poučno vrlo detaljno, nećete dosaditi. Cijenim vrijeme i trud koji je uložen u ovu aplikaciju i stvarne module. Hvala Marku i vašem timu!
Ovo je jako pomoglo u učenju ćirilice. Mark uvodi zvukove u kontekst engleskih riječi, a zatim daje mnogo ruskih primjera koristeći stvarne znakove s izvornim govornikom koji ih izgovara. Većina primjera su srodni, pa nakon što naučite kako slova zvuče, lako možete dešifrirati riječi koje zvuče slično njihovim engleskim kolegama. To pomaže zadržati fokus na učenju slova i njihovih zvukova bez dodatnog izazova novog rječnika.
Lako za pratiti i dobra poduka korak po korak
Vrlo lako razumljivo uživao sam u gledanju videa. Nisam siguran kako su vas natjerali da to naučite tako brzo i jednostavno, sve što sam učinio bilo je da sam pogledao svaki video dvaput i sjednuo nekoliko sati u svakom slučaju nadam se da će ovo pomoći svima koji žele naučiti.
Moja prva aplikacija za učenje čitanja stranog jezika i to je vrlo dobro objasnilo. Uspio sam završiti 7 od 15 lekcija u jednom potezu i nakon što sam podigao glavu, mogao sam pročitati poprilično riječi. Dva palca gore
Super aplikacija, hvala
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Ta’lim btud
fantastično najbolja aplikacija za učenje na koju sam naišao.
Izvrsno i zabavno.
pa je lako naučiti abecede ruskog jezika za početnike... Kao i lako razumjeti
Stvarno je dobro. Pomogao mi je da shvatim rusku abecedu i sjećam se većine slova, rekao bih da je prođem još jednom da je stvarno razumijem, ali osim toga dobro je
Koristim nekoliko aplikacija za podučavanje ruskog, a aplikacije koje koristim moraju biti jednostavne i korisne za moje ljude koji podučavaju.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Education pcyx
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Education ssy
To su samo neki videozapisi - otišao bih na YouTube da to želim!
Fantastičan nastavni šef! Trebao bi imati youtube kanal
Trebamo offline aplikaciju. Odjednom se negdje zalijepi i ne mogu nastaviti lekcije. Ponekad nemamo internet da bi ih djeca naučila i naučila ruski. sada sam u udaljenom području gdje je internet spor i ne radi dobro. dok čekam nastavak predavanja moj interes je skrenuo neke druge stvari. molimo napravite offline verziju aplikacije. Molim
To je sjajna aplikacija za učenje ruskih riječi i njihovog izgovora. Ali kvačica ne radi ispravno. Kad god sam zatvorio aplikaciju, kvačica je bila uklonjena. Popravite to.
Vrhunski i vrlo učinkovit!
Odlična tehnika podučavanja..... 👍👍👍
...iznimno Ova je aplikacija jednostavno nevjerojatna. Stil učenja bi trebao biti preslikan za sve jezike. Možete li napraviti jedan za poljski? Bio bih spreman to platiti.
[SAM JE DOBIO SAMO DA BI OVO MOGAO UČINITI] C Y K A B L Y A T
Izvrsna aplikacija za učenje ćirilice ako govorite engleski, izvanredne metode podučavanja! Hvala vam puno, i samo tako nastavite!
konačno shvatiti! hvala puno. koristi duolingo, ali ima problema s čitanjem. videa i vaš opis savršeno pomaže. Malo bih radio za ux aplikacije, na primjer save part ne radi mi, i dok skačem na glavni android video natrag da počnem, ali to nije problem. konačno je bilo zadovoljstvo. Hvala vam opet.
Čovječe... ova aplikacija je luda!!!, doslovno znam čitati ruski u roku od 3 sata lekcija lol
Vrlo lijepa aplikacija za ruski jezik i za lako učenje. Ova aplikacija olakšava učenje ruskog jezika, vrlo korisna aplikacija za učenje. 😃😃👍👍
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Educație uys
Staromodni learnibg samo s videozapisima. Mislim, mi smo u 2019.. ozbiljno?
Ova je aplikacija super jer vam pomaže da izgovorite rusku abecedu. Tako možete pročitati neke ruske riječi.
Dobra aplikacija za učenje ruskog
Ne znam kako je ovo besplatno, i ovaj i ruski Made Easy podcast (također besplatan) su nevjerojatno strukturirani, lako ih je pratiti i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.
Hvala vam puno što ste učinili učenje ruskog tako lakim😃😊
Volite pisati i govoriti ruski, dobra aplikacija
Odlična je aplikacija ali ima nekih problema. Kao što su videozapisi koji se ne reproduciraju od početka ili aplikacija ne sprema kvačice na lekcijama
Zapravo radi ono što kaže da radi
Isprobao sam mnoge aplikacije za učenje ćirilice. Ovo je daleko najbolje!
Laser Overload 2: Macht Freude Geduldsspiele jrh
Ako nikada u životu niste pročitali ni riječ ruskog, ovo je sjajno mjesto da počnete razumjeti kako čitati i izgovarati slova i ruske riječi napisane ćirilicom! Lako ćete se poistovjetiti s poznatim slikama i riječima prikazanim u aplikaciji i biti ćete oduševljeni koliko je to zapravo jednostavno.
Zabavna, edukativna i prepuna stvarnih znakova "u divljini"
Stvarno mi pomaže da naučim koliko sam glupa, pomoglo mi je da to pročitam. Radio bih lekciju dnevno i sada mogu čitati ruski bolje nego što sam mislio.
Stvarno djeluje! Hvala 💕