Post by mahutalsreelme on Mar 13, 2022 7:42:00 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ballz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ballz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Ballz 2022 version ▞▞▞
je to zábava, ale tlačítko restart. můj přítel omylem stiskl restart na 2230 a já to udělal 883. prosím opravte to. Potřebuji to opravit, abyste nemohli restartovat.
reklamy blokující moji hru každé dvě kola nestojí za čas
Zbavte se prosím toho pitomého restartovacího tlačítka, pořád ho omylem mačkám místo hlavního menu, kdo by stejně chtěl restartovat tuhle hru. Je to zbytečné otravné tlačítko.
Ballz 解謎 oij
Zábavná hra, která se dá snadno vyzvednout, ale její zvládnutí vyžaduje trochu času. Nakonec se to opakuje, ale je to zábavné a dobré, protože můžete kdykoli začít rychle přestat
Já mám s ketchapem velké zážitky
zábavná hra, ale prosím, opravte poměr stran na Oneplus 6! nehodí se na obrazovku a nevidíte strany! je to tak strašně otravné
Problém s LG G6, kde jsou strany obrazovky oříznuté. Části bloků na straně jsou tedy odříznuty, což znemožňuje bankovní výstřely.
Aaaahhh! Konečně přidali rušivé INZERCE! To mi opravdu pomohlo tuto hru odložit a už ji nechci hrát. A fakt, že se funkce zrychlení rozbila, to opravdu přehání! ZPŮSOB ZKRÁCENÍ TUTO HRY, DRUHÉ! PĚKNÝ.
Jak můžete čekat, že někdo bude sedět opravdu dlouho a sledovat, jak koule plní svou misi. Vraťte zpět tlačítko rychlého posunu vpřed! Tato hra je pro mě okamžitá smazání!
Ballz Sestavljanke sdea
Úžasná hra! ALE TLAČÍTKO „ZÍSKAT JEDNOU OTÁČKU“ NA SAMSUNG S10 NEFUNGUJE – A zákaznická podpora je k ničemu! Tuto hru jsme milovali, ale nyní nefunguje tlačítko rychlého posunu vpřed a hraní je obtížné.
Nemám žádné reklamy, i když tato aplikace „obsahuje reklamy, nezobrazuje se a ani jsem nezaplatil!
Zatím mě ještě žádná aplikace od Ketchapu nezklamala 😊
Viděl jsem to hrát i jiné a fungovalo to pro ně dobře, ale stáhl jsem si to a začalo se to načítat a přehrávat reklamu a když kliknu na přidání, říká, že načítá hry Google Play, ale nenačítá se a jen tam sedí. Budu to zkoušet dál a aktualizuji tuto recenzi, pokud na to přijdu, ale zatím. To je to, co se děje
Milujte hru, skvělý způsob, jak trávit čas, ale s novou aktualizací jste rozbili tlačítko pro zrychlení! Snad se to brzy spraví.
Tlačítko pokračovat už nefunguje a je to tak frustrující.
Děkujeme za aktualizaci, rychlý posun vpřed je opět k dispozici poté, co předchozí aktualizace přestala fungovat. Zaplatil jsem za tuto hru před lety a rád jsem ji hrál, ale bez možnosti rychlého posunu je to velmi frustrující, pokud ji hrajete nějakou dobu.
Ballz Dėlionė mfw
Zapojte raději nabíječku. Tato hra je zábavná, ale žere baterie jako nikdo jiný.
Hru nelze ani spustit, protože aplikace spadne.
Miluji tuhle hru! Má velmi málo reklam, obvykle jednu mohu okamžitě ukončit, když ji otevřu. Tato hra je opravdu zábavná, ale když poslouchám hudbu nebo tak něco, sníží hlasitost velmi nízko. To je velmi nepříjemné, protože hodně poslouchám hudbu se sluchátky, takže si to musím zesílit a když opustím aplikaci, hudba je opravdu hlasitá a to mě opravdu štve. Existuje nějaká oprava nebo tak něco?
Run Forrest Run: Running Games อาร์เคด mefw
Hra se mi líbí, ale tlačítko rychlého posunu vpřed nefunguje. Opravte prosím tuto závadu. Uplynulo mnoho dní a hra stále nefunguje správně
Kdysi jsem tuto aplikaci miloval. Používal jsem to pořád, ale pak jsem si uvědomil, že množství koulí, které máte, může zasáhnout krabici stejným množstvím a z nějakého důvodu v krabici zbude 2-9 poté, co ji všechny koule zasáhnou mrtvě. Pak bych se díval na reklamy na prodloužené hraní, jen abych to stejně znovu spustil od začátku. Super frustrující. Jdu odinstalovat.
Je to opravdu zábavné. Tuto hru bych určitě doporučil. Když se prostě super nudím, hraju tuto hru. Tahle hra mě baví!
Kopie BBtan
Přetáčení vpřed na Pixel 4a nefunguje. Poklepu na něj a je to jako dotknout se prázdného místa.
Miluju to a je to super návykové. Absolutně jediný důvod, proč bych řekl, že to není bezchybná hra, je ten, že když se dostanu na 3 nebo 4 stovky, nenechá mě zrychlit, prostě to začne sekat a zpomalí.
Miluji tuto hru, zabaví mě, kdykoli se nudím.
I když hra obsahuje přepínač pro vypnutí hudby, stále to ovlivňuje zvuk, což způsobuje snížení hlasitosti hudby. Přinejlepším to vypadá nedbale. K obsahu se ale vyjadřovat nebudu, protože to kazí můj dojem z úsilí vývojářů.
Fujjjjjjjj:jjjjjjjjj:jjjjjjjjj:
Ballz ปริศนา wdic
Bylo to dobré, až do pozdějších fází Jakmile jsem dosáhl úrovně 300, žádná grafika nebyla správná, zvláště když jsem zrychlil. úrovně 500 a dále byly prostě laggy.... funkce zrychlení je také docela zbytečná a trvá velmi dlouho, než se objeví na obrazovce, abych ji mohl použít. Také to snižuje hlasitost jiných aplikací na pozadí v mém telefonu (např. Hudba), a to je extrémně nepříjemné... Pokud byste mohli opravit zpožděné bity a problém se zvukem, děkuji
Rád si hraji s mými míčky doma, v práci a dokonce i na záchodě! Dokonce jsem právě dostal modré koule! velmi zábavné, ale zpomaluje framerate, jakmile máte příliš mnoho míčků
Ballz 解謎 oij
Objevila se chyba, ve které někdy, když vám zbývají 2 cihly v řadě nebo cihla a koule navíc, jakmile je první cihla rozbitá, zmizí i další. To se děje s cihlami, míčky a kruhy.
Tuto hru hraji roky a opravdu jsem si ji užil. Dokonce jsem zaplatil za možnost „Žádné reklamy“. Tolik jsem hrál. Obecně bych dal 5 hvězdiček, ale dnes jsem si všiml, že možnost Fast Forward Now již nefunguje. To v podstatě dělá hru nehratelnou kvůli času potřebnému na každé kolo. Řešení?
Hra je skvělá, ale když se řekne „pokračovat ve hře“ s běžícím časovačem, nic se nestane, když stisknu obrazovku. Nikdy jsem neměl možnost sledovat reklamy, abych mohl pokračovat ve hře, a musím začít znovu.
Od té doby, co jsem se musel přihlásit a souhlasit s novými podmínkami, nemohu použít tlačítko rychlého převíjení. Velmi otravné. Zkoušel jsem všechny verze souhlasu s podmínkami a stále nic. Prosím opravte to!!!
Kdysi jsem tuto hru miloval, ale na chvíli jsem ji odinstaloval a vrátil se, abych zkusil obnovit své předchozí nákupy a tlačítko ani nefungovalo. Také se mi nelíbí, že slova nyní blikají u tlačítka rychlého posunu vpřed, jako, chápu to. Chápu, že to vyskočí poprvé, ale pak přestaňte.
Je to zábavné, ale chybí mu funkce, díky kterým by to bylo skvělé. Pokud by měl další herní režimy, nebo možnost zapínat a vypínat různá pravidla, bylo by to vylepšení oproti repetitivnímu hraní.
Tolik reklam, možnosti rychlého převíjení nefungují. Opravdu dobrá hra na odreagování a teď na můj vkus otravná, pokud to neopravím, smažu.
Je tu věc, kde přejdete do hlavního menu a zkuste to znovu