Post by resstenreitigab on Feb 28, 2022 22:37:42 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
В мене забрали 154 кристали я видалила і встановила і мені не повернули мені їх!!!!😔
ЗАБАГАТО БЕЗКОШТОВНОЇ ОГОЛОШЕННЯ!!!! Сама гра досить приємна, заробити самоцвіти легко. Дракони милі, а щоденні завдання легкі, але як мені це насолоджуватися, якщо кожні 3 хвилини з'являється реклама Деякі з них навіть неможливо пропустити і без нагород за перегляд. БУДЬ ЛАСКА, ЗНИЗІТЬ ЦЕ НА ПІДЧИНКУ З ОГОЛОШЕННЯМИ! ВИ ВТРАТИТЕ ГРАВЦІВ, ТОМУ ЩО ЦЕ ДРАТУЄ, ЦЮ ГРУ НІХТО НЕ СКАЧАВАВ ДЛЯ РЕКЛАМИ!!!
Дуже багато потрібно платити грошей і навіть доларів
Крута гра, безперечно. Але що з оновленням? Не можу зайти в гру! Пише, що спробувати завантажити оновлення але його немає! Кідає на дивний сайт, який навіть не відкривається, у плеймаркеті описується, що оновлення остання
Загалом я ставлю 3, ця гра чудова, але всі мінуси в тому, що занадто багато додань для перегляду, а кнопка пропуску настільки мала, що ви дійсно не можете закрити додавання, і вона відправляє вас у Play Store, Забагато талія часу. Але в цілому гра чудова
Зробіть переробку вниз в колдовській ліге
Я щойно завантажив його знову, але я не знаю, в чому проблема. Я не можу відкрити програму, вона просто постійно завантажується знову і знову.
Це чудова гра, що мені не подобається, але це реклама, і як це платить за перемогу в грі, дорогоцінні камені важко отримати, найбільше мені подобаються VIP-квитки
Dragon Mania Legends Simulácie xhfk
хреново тому що дуже багато пам'яті займає.
Гра дуже хороша, але найбільша проблема в тому, що щохвилини на екрані з’являється реклама, і це страшенно дратує.
Кілька років тому я обожнював цю гру. Такий чудовий ігровий процес, який відповідає вашим очікуванням, рекомендував би замість Dragon City. Але одного дня це випадковим чином скинуло мій прогрес, навіть якщо я увійшов через Facebook, я не видалив гру чи щось таке. Через 1-2 роки я спробував це знову, повернувся на місце, де був, тільки щоб те саме повторилося ЗНОВУ. Я міг би спробувати це ще раз, але мені дуже страшно після того, що було раніше, особливо тому, що я втратив спеціальних драконів.
Мені дуже сподобалася ця гра, я досяг 27 рівня, створив дуже хороших драконів і поставив би 5 зірок, але....... Раптом гра каже мені оновити, перш ніж продовжити, але я нічого не можу зробити на екрана, а в PlayStore немає доступного оновлення. Тож тепер я більше не можу грати. Дійсно дратує :-(
Гра хороша, але сервер на Філіппінах завжди не працює, чому?🙂😬
स्टिकमैन रिवेंज: लड़ाई का खेल कार्रवाई jca
Dragon Mania Legends הדמיה jim
Проблеми із завантаженням виправте!!!!
дякую це чудова гра але чому через 7 днів мій прогрес зник мене тоді так це дратувало-бомбіло де мій прогрес мій нік romanu4
Dragon Mania: A Lenda Simulação ywol
Все ідеально гра дуже подобається, але коли в мене важлива битва і я наймаю дракона за 7 енергії в моєму житлі і пише, ніби нема інтернету, хоча він є, потім гра загружається і пише, що дракон установ і вся 8 енергії витрачено... Зробіть щось із цим, якщо під час битви гра перегружається через Інтернет, щоб енергія збереглася і дракон не став найнятий!) А в мене поки-що все далі все ідеально, тому 3 зірок, бо це вже не вперше, і я дуже зла 😂.
Один томущо який і у сіх іграх донорство портить гру но тут щей реклама вискакує кожні 5 хв
Будь ласка, робіть нові оновлення це дуже класна ідея прошу
Стоп стоп стоп ви що гоните?!Верніть ак!! В мене 52 рівень !!! А так гра файна
Витративши час і значну суму грошей на доповнення, гра постійно зависала і ставала непридатною. Під час спроби усунути проблему ВСІ ІГРОВІ ДАНІ БУЛО ВТРАЧЕНО!!! Я НЕ рекомендую цю гру.
Схоже, проблему з тим, що він застряг на екрані завантаження, вирішено, дякую!
Гра дуже забавна ну вона дуже довго загружає драконів
Dragon Mania Legends Simulation ihx
Багато реклами.
Дуже цікава гра , дуже люблю грати в нею . Ставлю 5 звёзд)
Повна реклами, виправте це, будь ласка, хоча грати в хорошу гру весело
Це хороша гра, але проблема в тому, що в наші дні я помічаю, що реклама з’являється занадто часто, також іноді процес виведення займає певний час, іноді я бачу повну рекламу, не пропускаючи, щоб пропустити час розведення/виведення, але це не пропускається 30 хвилин тож мені доводиться дивитися іншу рекламу, щоб змусити гру пропустити час, але це така марна трата часу, також предмети в грі для мене дорогі, але в цілому це гарна гра
44/100 %
Ось ми й код дружби впіште і отримаєте 100тисяч 02f46c
КО
це просто диво графіка просто люкс заходьте рекомендую клас😂😂😂😂😂
На початку гри це просто бла, бла, бла. Вони роблять це довше, ніж потрібно, коли ви йдете висиджувати яйце, ви повинні витрачати час, натискаючи на нього
Це так добре, що ви можете розводити будь-якого дракона, але я рекомендую його людям, які мають хороше інтернет-з’єднання
Ця гра дуже гарна, але я не можу завантажити всі mb і вона занадто повільна, будь ласка, змусьте нас оновити гру
Добре, це схоже на те, наскільки я думаю, що це 7-й раз, коли я створюю новий аккумулятор для якоїсь мети, я зараз швидко подрібнюю і збираюся заробляти більше, ніж зазвичай, і мені нудно грати в інші ігри, так що ця гра цілком хороша, якщо Реклама не з'являється, як в інших іграх 😀
недуже но гра може бути можна скачати