Post by resstenreitigab on Feb 28, 2022 22:19:47 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Açılan bütün reklamlar istisna olmaqla, əyləncəli oyun, bəziləri hələ oyunun ortasında olarkən.
Həddindən artıq reklam. Bundan keçmək həqiqətən zəhlətökəndir. Buna görə silirəm.
UŞAQLAR ÜÇÜN ƏLA, Çox gözəl qrafika və zəhmli effektlər, pulsuz gücləndiricilər, son dərəcə asan, davamlı oyun və tamamilə pulsuzdur! səviyyə 40 və hələ də heç bir problem yoxdur, Beləliklə, təcrübəli bir yetkin oyunçu kimi, bu məni yatmağa qoymazdan əvvəl mənə bir problem lazımdır, LOL!
Oyun videodan fərqlidir.
Hər səviyyədə yükləməyindən sonra çökməyə davam edir
hələ tam əmin deyiləm oynamağa başladı
5 qiymətləndirərdim, amma 1600-dən sonra daha çox səviyyə yoxdur, nə etməliyəm. İki dəfə 1600 səviyyəsinə çatdım və iki dəfə tezliklə gələcək deyir daha çox səviyyə üçün nə qədər gözləməliyəm
Kick the Buddy Action xmci
Oyun yaxşıdır, qrafika çox yaxşıdır, lakin hər klikdə çoxlu reklamlar gəlir
Mən 2%-dən az təkrarla "511" səviyyəsinə çatmışam. Sizin "oyun adınız" məni özünə cəlb etdi. Mən bütün vaxt hissini itirdim və 4 günlük fasiləsiz oyundan sonra yeganə fikrim "bircə səviyyə daha"..... (yaxşı ki, təqaüdə çıxmışam!! !). Və mənim itim ... yaxşı .... o tapdı (telefonumun şarj cihazı). pfftt İrəli 512!!! 🙃
olduqca zövqlü və asan. Uzun ağır gündən sonra rahatlamağa kömək edir. bir az da sürətləndirə bilər
Mən 428-ci səviyyədəyəm və hələ də hər dəfə problem olmadan təmizləyirəm. Mükafatlar üçün darıxıram, amma stress olmadan oynamaqdan həzz alıram. Bəzən buna ehtiyacım var. Bu, mütləq 5 ulduza dəyər.
Dragondodo - Jewel Blast Diverse mpt
Bu yaxşı oyundur. Niyə hər səviyyənin əvvəlində fərqli bir oyuna gedən bir sandıq olduğunu başa düşmürəm. Mənasızdır
gözəl oyun, bir çox əlavələrə! Bir ara, amma hər oyundan sonra, doğrudanmı?
Bu əla təsadüfi oyundur, lakin bir çox əlavələr etmək üçün bir yol var. Hədiyyənizi hər dəfə açdığınız zaman əlavə edin. Hər yeni səviyyə əlavə edin. Çoxlarına yol. Bu oyunu almayın.
Onun çoxlu pop-up var
Əyləncəli oyun, əla sənət əsərləri, sevimli personajlar.
Oyun əla oynayır. Daha çox diaqonal istərdim
Çoxlu reklam! Və Facebook ilə əlaqə saxlaya bilmir.
Əladır bu oyun
Daha yaxşı bir reytinq vermək üçün hələ oyunun başlanğıcında olan bir çoxuna reklam yükləmək üçün bir az yavaş
çoxlu əlavələr.
Yaxşı oyun kimi
bu, əslində indiyə qədər çox gözəl oyundur, digərlərindən bir az fərqli bir şey də gözəl puzzle oyun... Ümid edirəm ki, belə qalacaq.... təşəkkür edirəm
çox təkrarlanan səviyyələr ... maraqlı deyil .. səviyyə 1 səviyyə 80 ilə eyni !!!! Ən pisi reklamlardır!
Reklamlar oyunun çökməsinə səbəb olur. Təkrar və təkrar. sırala.
sizi məşğul etmək üçün gözəl oyun, lakin bir az darıxdırıcı olur.
Bu Oyun çox Yaxşı və Dame Sevimlidir! 5 Ulduzlara dəyər. Bununla belə, son 14 il ərzində Jewel Puzzled Games & Bejeweld oynayan biri üçün bu, bir az çox asandır. Mənim 6 yaşındakı uşağım da Oyunu Sevdi, Amma 20-ci səviyyədə dayandı, Yenə şikayət etdim ki, bu onun üçün çox asan idi, O da 2 yaşından bəri Jewel Oyunçudur, o, asan olduğunu deyərək, çıxmaq məcburiyyətində qaldı. Ümumilikdə Oyundan Çox Həvəs aldıq, 5 Ulduzlara dəyər, Bu Oyun Jewel Oyununu Oynamağa yeni başlayanlar üçün daha çoxdur.😘
Oktyabr 2020-ni yeniləyin. Keçən həftə oyun bütün ekranı və ya ekranın yarısını əhatə edən reklam populyarlığını nümayiş etdirir. Pəncərəni bağlaya bilməzsiniz və oyun işlək vəziyyətdə deyil. İnkişaf etdiricilər bunu tez bir zamanda yoxlamalıdırlar. Yay 2019 Əla oyun, sadəcə daha çox səviyyə olmasını arzulayıram. Mən 1599-cu səviyyəyə çatdım və hələlik bu qədər. ekran daha çox tezliklə deyir... gözləyirəm...
Mən döydüyüm hər səviyyədən sonra çoxlu reklam
Əla oyun və daha yaxşı rəy verəcək, lakin bir çox əlavələrə
Daha çox verərdim, amma hər qalibiyyətdən sonra daimi reklamlar çox. Və bir raket almaq və ya başqa bir reklamı bombalamaq üçün. Bizə pulsuz bir şey versəniz yaxşı olardı.
Əla oyun, lakin 1600-da başa çatdı. Daha irəli getmək üçün tezliklə gələcəyini deyir, lakin hələ yenilənməyib. İnşallah tezliklə 1760-da daha çox oyun əldə edin, ümid edirəm ki, 2000-ə çata bilərsiniz
Bu gözəl oyundur, amma hər dəfə oyunu bitirəndə reklam olur. Mən buna daha yüksək qiymət verərdim, ancaq bir çox reklamlara, bunun üçün ləğv edirəm.
ड्रैगोंडोडो - ज्वेल ब्लास्ट कैज़ुअल गेम dizf
Əla oyun, Mükəmməl mürəkkəblik səviyyəsi, əyləncə və reklamlar həddindən artıq müdaxilə etmir. Oynadığım və bir neçə həftədən sonra silinən əksər oyunlardan fərqli olaraq, mən hiss edirəm ki, bu oyun ətrafda qalacaq. Bu oyunun dizaynında və icrasında hamıya əla iş 👏
Mən bu oyunu və demək olar ki, 3 yaşım var. Qoca nəvə məni oynadığımı görəndə həmişə onu məndən alır, o qədər sadə, gözəl və rahatdır ki, beyninizi çox az məşğul edir. Beləliklə, oynayarkən heç bir stress yoxdur. Kolleksiyama daha çox əlavə edəcəyim ümidi ilə hər çağırış arasında başqa oyunları göstərmək əsəblərimi sıxır, çünki ev işləri arasında qısa müddətə öz oyunumu oynamaq istəyirəm.😄😉 4 ulduzun yeganə səbəbi çoxlu əlavələrdir.
Dragondodo - sabog ng Jewel Casual oui
oyun dayanmağa və bağlanmağa davam edir. Mən oyundan həzz alıram, amma bu əsəbidir
Çox sağ ol. Oyundan çox həzz alın! Səviyyələri o qədər çətinləşdirmədiyiniz üçün sizə təşəkkür edirik ki, insan saatlarla bir səviyyədə ilişib qalsın. Jewel Blast - Puzzle Legend, mənim ən yeni və ən son əlavəm!
Dragondodo - Jewel Blast Alkalmi roc
2-ci dəfə şərh yazmağa çalışıram.1-cisi yazmazdı. "Tezliklə" çoxdan oradadır. E-poçtlara cavab ala bilmir. Müştəri xidməti??
banyak iklannya...
Sadəcə sizə bildirmək üçün, bu oyun əyləncəlidir, lakin reklamlara baxmayınca heç nə əldə etmirəm. Kaş ki, əjdahaları böyütsün və ya onlardan daha çoxunu alsın.
sərin oyun mən onu sevirəm
700 səviyyəli qaldığım yerdən oynamağa indicə başladım. İndi ekranın yarısı oyun, alt yarısı isə Google reklamıdır. Bir neçə gün vaxt verəcəm və yenə də eyni olsa, oynayacam. silin və bu, mənim xoşuma gəldiyi üçün ayıbdır
Şirin və əyləncəli. Mən əjdahaları sevirəm və qrafika o qədər sadədir ki, bu qədər səfehlikdən baş ağrısına səbəb olmayacaq və mən bu oyundan böyük həzz alıram
Əla qrafika. Çox asılılıq yaradır. Əla. Reklamlar çoxdur, lakin oyunu pulsuz saxlamaq üçün narahatçılığa dəyər. Böyük iş üçün təşəkkür edirik!
oyunu sevirəm, lakin xoş olmayan yeni oyunları əldə etmək çox uzun vaxt aparır. Proqramı silməyi düşünürəm