Post by resstenreitigab on Feb 28, 2022 22:01:34 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal korlátlanul minden ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Csillag:-)💓💓💓❤❤❤
Ha egyszer használ egy elemet, előfordulhat, hogy elveszíti, és nem kapja vissza. A játék ötlete remek ötlet, de úgy kell lennie, hogy ha egyszer van egy tárgy, akkor megtartsa. Ezenkívül nem tudja megtekinteni a fúziót, ami rossz ötlet. Legyen mód a különböző fúziók kipróbálására anélkül, hogy ténylegesen meg kellene csinálni a pályákat. Így, ahogy egyre több elemhez jut, láthatja, hogyan olvad össze más tárgyakkal. És a játék jobb lenne, ha az adatok a játék grafikájára irányulnának, nem pedig a hirdetésekre.
Szórakoztató játék, de a hozzáadások miatt leállt. Minden futás elején, közepén és végén hozzáadódik.
Most pedig nézzünk egy jó játékot, sok potenciállal elpazarolva néhány hülye mennyiségű hirdetésre, és többet nézel hirdetéseket, mint amennyit játszol, és tele van olyan hibákkal, mint 10 perc a játékban, és találkoztam az első hibámmal, ennek a játéknak több időre volt szüksége a sütőben 5 csillagra módosítja az értékelést, ha kijavítják a hibákat és csökkentik a hülye hirdetések számát
A mobicom.hu a CREON HEROES Zrt. (CREON HEROES Inc.) üzemeltetési üzletága. Csapatunk a domain és tárhely szolgáltatásunkat 2002 nyarán kezdte meg.
Kicsit laggos
Késés volt, amikor az volt. A wifim a telefonomon, és csak korlátozott mennyiségű dolog van biztosítva.
Egy fantasztikus játék, amit valaha láttam wow a játék annyira fantasztikus, hogy tetszik, de annyi hirdetésük van
Túl sok hozzá...
Jogi információk Felhasználói szerződés Adatvédelmi és sütikezelési elvek Online szolgáltatásfrissítések. © 2022 Electronic Arts Inc.
Ez nagyszerű! A hősök széles választéka létezik, és kevesebb reklám van benne, mint más mobiljátékokban!
A késésnek és a sok hirdetésnek. Ha küldetést végzek egy jutalom felszabadítása érdekében, nem kellene hirdetést néznem, hogy megkapjam ezt a jutalmat. Extrák, persze. De nem az, akinek dolgoztam. Ráadásul a küldetések közepén megjelenő hirdetések durvák, próbálok játszani. Különben mulatság
Ez a játék nagyon jó, annyira, és talán egy kis késéssel, és nincs hozzáfűznivalóm, és remélem, hogy frissítést és tyms-t kap az mwa játék létrehozásához!✨😊
Szép, de nem sok szint és annyi hirdetés
letöltés Heroes Inc! apk legújabb verziója by Lion Studios - leggyorsabb - ingyenes - biztonságos android eszközökre. Hozzon létre új szuperhősöket!
Cooking Sizzle: Master Chef Simulator gwaq
Ez jó, de a játék nem engedi, hogy túllépjek a vulkán központján. Tehát egyelőre csak 3 csillagot adok, amíg meg nem oldja ezt a problémát.
Jó játék volt, de van egy kis bug. Nem mehetek a következő főhadiszállásra a vulkán főhadiszállása után.
megjelenik feszültség Ok LEGO Marvel Super Heroes 2 Xbox One review: Hundreds of heroes in one Marvelous adventure | Windows Central
Gyártó: Ubisoft Modell: Heroes of Might & Magic III [HD Edition] (PC) Leírás: Emlékszel azokra az álmatlan éjszakákra, amelyeket a Fekete Sárkányok és
Heroes Inc! Arkade mfs
Ez nagyon rossz volt számomra, két hőst kellett csinálnom, és újra és újra megáll, amíg nem tudok játszani javítsd meg a játékodat a jobb értékelés érdekében
Heroes Inc! Arcade cmk
Nagyon szeretem ezt a játékot, de mostanában nem engedi, hogy frissítsem a központomat. Állandóan azt mondja, hogy kattintson ide, de próbálom és próbálkozom, de nem megy. Remélem, mindenki meg tudja oldani ezt kérem
Heroes Inc 4: Character Builder társasjáték kiegészítő ...
A legszarabb játék a világon tele van reklámmal.
Remek játék, szóval nem csak sok reklám van, amikor játszom, ez egy fantasztikus játék, talán érdemes lenne odaítélni minket, ha befejeztük a játékot, mint például a hősök, mint a matricák, adnak hozzá egy hősöket 2♥️♥️♥️💪💪💪😎😎😎😎
Heroes Inc! Žaid. automat. unl
Túl sok reklám! Nem tudok jól játszani, mert a játék minden szegmensében lesz egy hosszú videóhirdetés (kb. 30 másodperc). Több időt tölt a hirdetések nézésével, mint a játékkal
Ez a játék egy szemét. Annyi hirdetés van, és nincs elég biztosíték. Szerintem több fúziót kellene hozzáadniuk, hogy több emberrel próbálkozhass, és az ellenségeket is nagyon könnyű legyőzni, ami kicsit unalmassá teszi a játékot.
Először is kezdtem megkedvelni de. Holnap reggelig kezdett mindig kirúgni a játékból. Plz fejlesztő javítsa ki ezt a hibát
Rendben van, de nagyon korlátozott, hogy mit hozhat létre, és csak öt anyagom volt, a hirdetés nagyon HAZUGSÁG Legyünk Őszinték, OK?
letöltés Secrets Of Sad Monsters: Offline, Clicker by Zibox apk ...
Unalmas és nem tudom lejátszani, sok hiba reméli, hogy lesz Halloween frissítés
A játék rácsos, de nem tudok feljebb lépni a vulkántól 🎊🎊🎊👍💪