Post by raranchsesuce on Feb 7, 2022 8:12:16 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Laba spēle, patīkami pavadīts laiks.
Cooking Party : Food Fever Arkade acu
Labāk
Tā bija šausmīga pieredze, jo tika darīts tik daudz vienlaikus.
Ļoti laba spēle, esmu ļoti priecīgs
Man patika spēle līdz brīdim, kad visā spēles gaitā tajā sākās vairākas kļūmes. LŪDZU, izlabojiet
Patika
Šī ir ļoti laba spēle. Man patīk, ka nevaru no tās izkļūt
Tā ir ļoti jauka un interesanta lietotne, tāpēc vienā ballītē tiek piedāvāti daudzi ēdieni, un ir jādod tik daudz kombināciju, un es domāju, ka tā ir visu laiku labākā ēdiena gatavošanas spēle arī bezsaistē 😊
Pārāk daudz reklāmu
Nav slikti
Ncrin Hit HIV sit gov ftij
Thief Puzzle - Can you steal it ? Пъзели dge
44 man patika
Kāpēc es nevaru atvērt PJ Party! Ikreiz, kad mēģinu atvērt, tā automātiski aizver spēli. Es nevaru pāriet uz nākamo kravas automašīnu, jo PJ ballīte nav pabeigta. Man ļoti patika šī spēle, bet tagad esmu spiests atinstalēt 😟
Tā ir lieliska spēle. Ļoti piemērots smadzeņu trenēšanai. Nav daudz reklāmu, izņemot gadījumus, kad jums ir jāskatās, lai izpildītu izaicinājumu. Es ieteiktu pabeigt katru līmeni, lai izveidotu savas monētas un dārgakmeņus, lai jūs varētu uzlabot savas ierīces, netērējot reālu naudu
Jauka spēle 🤩
Cooking Party : Food Fever アーケード vlu
Spēle nevēlas spēlēt tāpēc tā ir bezjēdzīga ..Es tikko izmantoju savus pēdējos datus, lai lejupielādētu bezjēdzīgu spēli 😠
Tas ir jautri, man patīk spēle, jo tā ir ļoti interesanta
pārsteidzošs
Absolūti jautri un aizraujoši. Tikai šī spēle beidzas pēc Jaunā gada vakara ballītes. Tas ir ļoti nomākta, kad es spēlēju, un līmeņa vidū spēle vienkārši izslēdzas.
Jābūt abls izmantot monētas, lai iegādātos pastiprinātāju
Pagaidām ir jauki..
Beidzot. Esmu atradis spēli, kuru ir patīkami spēlēt ar atbilstošu grūtības pakāpi. Šajā spēlē ir līdzsvars. Jūs nekļūstat “apkrāpts”, dodot jums smieklīgi neiespējamu izaicinājumu līmenī. Labi padarīts. Es noņemu cepuri jūsu priekšā. Tā turpināt
Spēle ir ļoti interesanta, man tā patīk
Šī spēle ir laba, bet, kad es to pirmo reizi atvēru, tā kļūdījās, un mana tante teica, ka šī spēle ir slikta, tāpēc es vēlētos, ja jūs tai pielāgotos.
Tā ir laba spēle...ar daudz potenciālu...bet tikai viens trūkums...kad uzlabojam ierīces vai pārtikas sastāvdaļas...ierīču izskats un pagatavotā ēdiena izskats paliek nemainīgs... citās gatavošanas spēlēs gatavotā ēdiena izskats uzlabojas, tos jauninot... tāpēc, lūdzu, uzlabojiet šo... sastāvdaļu izskatam un gatavā ēdiena izskatam vajadzētu mainīties un uzlaboties, tos jauninot.
ir labi
Jauka spēle bērniem, un man tā patīk
Mīli savas spēles. Ātra kustība, kas man patīk, un daudz iespēju kolekcionēt monētas un dārgakmeņus. Nav jāskatās reklāmas, ja vien nevēlaties saņemt dāvanas. Spēlēju arī kulinārijas ekspresi. Līdz šim neesmu pieredzējis spēles iesaldēšanu un izslēgšanu. Lielisks spēļu izstrādātāju darbs! Paldies! Esmu sajūsmā par Gamesicreate!
Beidz ar Facebook ņirgāšanos. NEKAD nenotiks!
Ļoti jauka spēle noteikti spēlē to
Jauki 😃
Cooking Party : Food Fever アーケード vlu
Laba spēle atpūtai
Tā ir ļoti vienkārša un lieliska spēle. Man ļoti patika 😊
Sveiki, man ir problēmas ar spēli, esmu 235. līmenī un tas neļauj man pasniegt vienu no pārtikas produktiem, un, kad es mēģinu, tas vienkārši izmet to ārā, un tad es zaudēju, un es pārbaudīju, vai nepieciešams atjauninājums, un es nezinu, kas man jādara
Patīk spēle. Daudz jautrības!
Tik jauka un ātra pasniegšanas spēle man patīk
šī ir ļoti laba spēle, un man tā ļoti patīk
Nevar jinstalēt
Cooking Party : Food Fever Arcade rrre
Spēle ir ideāla, un tajā nav nekādu papildinājumu, un tā ir bezsaistes spēle. Es izmantoju šo spēli, kad pienāk internets vai strāvas padeves pārtraukums, tā ir tik ideāla
Tas ir labi
Man ir 27 LVL pēc tikai dažām stundām. Patīk temps, ne pārāk saspringts vai grūts, ne pārāk viegls. Reklāmas tiek parādītas, taču tās var viegli noklikšķināt. Labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko līdz šim esmu spēlējis! 👍👍