Post by raranchsesuce on Feb 7, 2022 8:06:22 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir labākā. Es spēlēju šo spēli gandrīz 5 stundas, es iesaku visiem to lejupielādēt šajā spēlē ir dziesmas un mēmi, kas padara to smieklīgāku
lejupielādējiet Scary Stranger 3D apk jaunāko versiju Game ...
Man tas patīk, bet ir tik daudz reklāmu, taču ir viegli spēlēt, izpildot norādījumus, un biedējošajam skolotājam ir grūti nekā biedējošajam svešiniekam, bet ir labi, ka es aizpildu līmeņus, vēlos iegūt augstāku līmeni 😁😁😁
Scary Stranger 3D Simulare vdyi
Laba spēle, bet daudz problēmu Imposter vs Imposter līmenī
Man patīk šī jocīgi labā spēle 💯👍
Šī spēle patiesībā ir laba spēle. Taču dažas bija problēmas, jo, ja enerģijas līmenis būs zems, mēs vēlamies maksāt vai skatīties video vai pirkt enerģiju ar monētām, ja varat atrisināt šo problēmu, lūdzu, atrisiniet to. Citu problēmu nav. Mums nav jāmaksā nodaļa. Kad nāk nodaļa, mums ir jānoskatās video, kas ir viss. Tā ir labā spēle. Lūdzu, atrisiniet arī biedējošo skolotāja problēmu. Tieši tā. Paldies ❤
Mana vienīgā problēma ir enerģija, kas maksāja nedaudz ātri
Man tas nepatīk, jo tas nedarbojas, jo jūs varat kaut ko izdarīt, kad vien to darāt, tas nedarbojas, tāpēc ļaujiet man, ka tā ir kļūme
Ļoti jauki, un tas ir ļoti grūti, tāpēc es piešķiru divas zvaigznes
Šī ir tik smieklīga un pārsteidzoša, man patīk šī spēle 😍😍😍😍
Tā nav laba spēle, es tikko redzēju dažas kļūdas un smieklīgu balsi, kas iedarbojas uz kaimiņu
tas ir jautri, bet tajā pašā laikā garlaicīgi
😂
Šī ir patiešām laba spēle.... Patīk šī, bet tikai 12 līmeņi, ammmmmm, kas mani skumdina... ... Citādi ❤❤❤❤❤ par šo spēli....
Tas ir pārāk grūti, es domāju, ka jums tas ir viegli. Tāpēc, ka es esmu noob.
Crash 😴🙃... 20 reizes.. Citādi laba un grafika lieliska 👍👏😊
Tas ir pārsteidzošs, bet spēle netiek lejupielādēta ātri
Es nesaņemu atjauninājumus, jo es dzīvoju Karību jūras reģionā! WTH!😡
Tā ir labākā spēle. Bet ir viena problēma, ka pēc 12. līmeņa nav līmeņa. Tāpēc es domāju, ka jūs pievienosit vēl dažus līmeņus.
Man šī spēle ļoti patīk, un es to ieteiktu cilvēkiem, kuriem patīk izjokot. Bet kaimiņš nav biedējošs. Lūdzu, izlabojiet to. Un, lūdzu, vairāk līmeņu. Jo tikai 12 līmeņi. Bet laba spēle, puiši, labi. turpiniet strādāt.
Man patīk šī spēle, jo tā ir jautra, patīkami, tā dod jums priekšstatu par to, ko darīt, un tā ir vienkārši pārsteidzoša
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti viegla, tā ir ļoti vienkārša kā biedējošā skolotāja, bet biedējošais skolotājs bija grūti, man bija garlaicīgi, kad es to regulāri spēlēju. 💓bet man patika liels paldies par šo spēli😘😘😘💖
Android App Tiktok imc formāta failus lejupielādēt. Ja vēlaties instalēt Tiktok imc ierīcē jums ir vairāk nekā 10 MB
Spēle Tap Among Us · spēlē tiešsaistē bez maksas - free ...
Scary Stranger 3D Szimulációs játékok rjo
Vadības ierīces nav gludas
Man tā patīk tā ir lieliska spēle, bet es drīzāk ieteiktu vairāk līmeņu, jo jūs varat to pabeigt vienā dienā, bet man tā patīk, bet lūdzu pievienojiet vēl dažus līmeņus 50. līmenim, piemēram, apmeklētājs nāk, un tad jūs to sabojāsit un vienkārši mēģiniet izveidot vairāk līmeņu, to es lūdzu tikai paldies 😀
Pagaidām es izbaudu spēles .. lil beat .bet tik skumji, jo ir 12 līmeņi, cerams, ka būs vairāk.
Kārtējo reizi bravo Pixar komandai, latviešu tulkojums labs un 3D padara visu vēl ... Strange I thought I would see her growing up jumping not m hurdles.
Tā ir ļoti laba spēle, un es tai piešķiršu 3 zvaigznes, jo ir tikai 12 līmeņi, bet galu galā tā ir pārsteidzoša spēle, lūdzu, izveidojiet vairāk spēļu, piemēram, biedējošo skolotāju un šo spēli, un pievienojiet tai vairāk līmeņu.
Es devu tikai 2 zvaigznes, jo nav vairāk līmeņu, kas jāpieņem līdz 12. Are kya yar
Scary Stranger 3D Szimulációs játékok rjo
Nav ļoti laba spēle, tā ir vidēja
Spēle nice bat simpātiju pakārt manu ierīci 2gb ram
Šī ir sliktākā spēle pasaulē, jo šis biedējošais skolotājs ir labāks par šo
Ir tikai 12 spēles, lūdzu, pievienojiet vairāk, lai es varētu turpināt spēlēt
Empire Warriors: Offline Games Strategi ehgf
Šis nav biedējošais kaimiņš 3D, ko esmu spēlējis pirms aptuveni 3 gadiem. Vecajā patiešām ir biedējošs kaimiņš, klusa un gandrīz tukša apkārtne, un tas man radīja drebuļus, domājot par ielīst un atrast noslēpumus par kaimiņu. Esmu vīlies, bet jaunam spēlētājam tas varētu patikt. Man tikai 3 zvaigznes.
Tāpēc dažos līmeņos tas ir grūti, bet jautri. Bet, ja jūs spēlējat, es teikšu, ka tas ir jautri. Bet es sūdzos, ka tai trūkst atjauninājumu. Bet tas ir 100 procenti krāpšanās, bet daudzas spēles kopē viena otru. Daudzas spēles ir tikušas galā ar mākslu un māju, taču tās ir populāras, tāpēc tās ir jautras mīklu cilvēkiem
Tā ir jauka spēle, 1 man tā patika. Bet ir dažas kļūdas, ar kurām svešinieks mani noķer, un, kad es nometu kaut ko līdzīgu lokepikam, es to nevaru iegūt vēlreiz. Šī kļūme notiek dažreiz, bet tā ir jauka spēle. Ja jūs novērsīsit šo kļūdu, es jums piešķiršu 5 zvaigznes
Esmu iemīlējusies šajā spēlē, man nav vārdu šai spēlei😍🤩😉