Post by raranchsesuce on Feb 7, 2022 7:45:25 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Dober večer, to igro sem igral že več kot 5 mesecev. Vaša igra ima vse manjše donose na prostem kolesu za legende. Poškodoval si lahke legende, tako da bi morali plačati za igranje. Še vedno imate v igri cheeze ene strele, ki na prvi potezi naredijo 130+dmg, in druge s trdimi števci. Vaše potovanje vsebuje zvijačo. Spet igrajte na zmago. Dlje ko greš naprej, težje jim uspe. Vso srečo in kontaktiraj, če želiš vzročno-posledične informacije.
Kul igra
Uredi 9. januar - še naprej je popoln BS glede tega, kako vas združijo - služba za stranke trdi, da je vse pošteno, vendar absolutno ni. Ne zapravljajte svojega denarja ali časa. Vse ocene so resnične - algoritem te igre vas združi bodisi z umetno inteligenco bodisi z igralci nad vašo stopnjo in zagotovo namerno zagotavlja, da izgubite, tako da boste porabili denar za nadaljnje napredovanje. Ampak ni vredno. Prav tako je zelo težka pomnilnik in upočasni prenosni računalnik, ko igram. Da, prenosnik, niti telefon ne.
Kaj se je zgodilo z mojo igro? Izgubil sem VSE od včeraj IN moj ceh. Začenši pri 1. lvl in igra se ne bo povezala z mojim računom na fb. WTH? FB težava, ki je bila hitro rešena. Dodane 3 zvezdice.
Igra mi je zelo všeč. Želim si le, da bi združil enakega sposobnega nasprotnika. Seveda bojevnik z 69 ❤ nima možnosti proti 250 ❤.
Plačajna vrsta igre. Isti koncept. Bliščeče na začetku. Veliko skrinj in daril. Nore količine učinkov, da se boste počutili zadovoljni z igro, da ste zmagovalec (če dejansko ne naredite ničesar). Potem ista stara strategija čez nekaj časa ... se izkaže, da je igra plačaj za zmago.
všeč mi je igra 5 zvezdic tudi za navijače, ki so mi pomagali pri napaki, ki sem jo imel na začetku.dobro delo 💪
Zelo dobra igra. To igram že več kot eno leto. Nedavno, od prejšnjega ali dveh tednov, je igra upočasnila moj telefon in sčasoma zrušila uporabniški vmesnik. Telefon – OnePlus 7. Prosimo, preučite te težave z zmogljivostjo.
Izbrisal sem svojo zadnjo recenzijo, saj se od takrat zdi, da je ravnovesje izginilo, lahko se združiš v ligi 16 z nekom, ki ima 20-40 KM več in veliko močnejšimi enotami ter hišnega ljubljenčka, ki ga ne moreš dobiti, ne da bi ga dobil imeti srečo in pridobiti 8 Pvp zmag zapored ali porabiti pravi denar, upajmo, da se bo tekma izboljšala, saj je nemogoče zares napredovati v ligi ali vsaj dobiti niz več kot 1 zmago
Hahaha haha hahaha ha
Začelo se je res odlično in še vedno je zelo zabavno igrati. Vendar postaja vse bolj usmerjena v to, da plačate le malo več. Nisem igralec iger na F2P, toda ta igra se začenja res truditi, da bi vas zdaj cenila. Tudi edino igro, ki sem jo igral, pri kateri zaslužiš VIP za porabo $, potem pa moraš plačati, da lahko začasno uporabljaš VIP ugodnosti. Posodobitev: dal sem ji 1 zvezdico več, ker so od moje zadnje posodobitve naredili velik napredek v team buildingu, ne da bi vas poskušali bankrotirati.
Kar se oglašuje, zagotovo ni tisto, kar na koncu igrate. Dovolj uživam v tem, saj razumem, da gre za brezplačno igranje iger, zato je vse v tem, da me spravim k porabi denarja. Mislim, da bi morali dodati več možnosti za stvari, ki ne stanejo 20-100 $. Prav tako je s stališča uporabniškega vmesnika SREDNO imeti 15 stvari, ki se pojavijo in zahtevajo 50 $.
Splošne spremembe: - Popolnoma spremenjena izložbena okna; - Dodane nove epske naloge; - Dodane nove vizualne slike za dogodke; - Dodani novi učinki za junake med bitko; - Manjše vizualne izboljšave ikon v ekipi, dogodku in glavnem zaslonu. Popravki napak: - Popravljena napaka s poskusi izginotja v Temnem stolpu; - Odpravljene manjše vizualne napake; - Popravki napak pri lokalizaciji. To je dobro
Ta igra se mora prepogosto posodabljati. Prisilne posodobitve so smešne. Torej je treba plačati za vnaprej v tej igri. Samo še eno plačilo za zmago, ki nima NIČ opraviti z igro, ki jo prikazujejo v oglasih. Kliknite smeti vabe. Razen tega je res kul igra.
V redu, 2 minuti predvajanja nove posodobitve sem prejel neželeno pošto s 6 ločenimi pojavnimi okni »kupi ta paket«. To mora izginiti, ali pa bom našel novo igro. Igram že leto ali dve, vse je v redu. Ampak tako izgubiš igralce. Očitno odgovore iz aplikacije tukaj opravi poceni bot. Preiskava ključnih besed, objavlja samodejni odgovor. Zato lahko samo domnevam, da razvijalec tukaj nikoli ne vidi ničesar.
Zabavna igra, vendar je igra plačana za zmago
Stari v soboto zjutraj sem postal legendarni, ko sem 1-krat odprl skrinjo polbogov, a v boju sem sovražnikovemu naredil veliko škode
Zabavna igra, ko ne pošiljam e-pošte podpori, da dobim nazaj svoje podatke o igri. Denar sem porabil samo za to, da bi igra izgubila moje podatke in me izgnala iz ceha. Če želite ljudi plačati za igranje, morate vsaj popraviti svojo igro.
👍
To igro je zabavno igrati občasno, le zavedajte se nekaj težav. To je neverjetno plačana 2 zmaga, če želite biti konkurenčen igralec, bodite pripravljeni porabiti na tisoče, tudi če pridete prvi v bitko, imate takoj ogromno prednost, tako da je samo 50/50 strel na to, kdo bo imajo veliko prednost.
Vedno zanimive nove funkcije in dogodki igre!
Prvič – igra, ki jo oglašujejo, NI tista, ki vam jo dajo. Predvidevam, da je rpg zasnovan na potezi, vendar je lahko dobra zabava - če si to lahko privoščite - in resnično želijo vaš denar. Iskreno povedano je zelo zlovešče.
Za to igro sem porabil več kot 300 dolarjev in še vedno izgubljam. Ta igra je visoko plačana za zmago. Če ne porabite denarja, boste izgubili, dokler ne porabite. Ne zapravljam več denarja za to igro. Zaupajte slabim ocenam, zaupajte vsakemu pregledu, ki vas opozarja, da ne nameščate in ne zapravljate denarja. Razvijalci želijo samo vaš denar, zato vidite 20 pojavnih oken vsakič, ko igrate. Vidite pojavna okna samo za menjavo zaslonov! Prihranite svoj težko prisluženi denar, ne zapravljajte ga za to. Porabite ga za igre, ki niso plačane za zmago.
Strežniki še vedno niso popolni, vendar se je stabilnost drastično izboljšala. To je zabaven potezni prepir s številnimi brezplačnimi ugodnostmi, če ne želite porabiti svojega težko prisluženega denarja. Ko dosežete nivo, imate vsak mesec priložnost, da v svojo zabavo dodate katerega koli junaka – tako da vas ne bodo nenehno preganjali stari igralci, ki so plačali za najboljše junake, ki niso več na voljo.
Ne deluje po zadnji posodobitvi 😬😬
Odlicna igra
Toca Life World: Build stories Edukacyjne jni
Ok, ja ne, to ni več zabavno. Z nekaterimi od teh likov je tako slabo in kako močno PREMOČANI so, da ne moreš zmagati. Dobesedno lahko ugotovim, ko bo nekdo uničil Basseta, gospoda Hudiča, The Plant ali katerega koli drugega PREMOČNEGA lika, ki lahko v enem zavoju ubije mojega vojskovodja ali izbriše moje celotno polje. Želim še naprej uživati v tej igri, vendar ne, če se spremeni v to, kar sem videl........
Zaenkrat zelo zabavna igra. Uživajte v večini vidikov. Lepo, da ni treba plačati pravega denarja, da bi nekam prišli tako daleč. Tudi igranje je dostojno. Na splošno bi to igro priporočil drugim.
Ta igra je smešna, ko vstaneš tako visoko, da je igra nemogoča!!!! Moči, ki jih imajo vaši nasprotniki, so res neverjetne, jih ne morete premagati, tudi če porabite denar in nadgradite svoje like, boste še vedno izgubili!!! 0 zvezdic, če bi lahko!!!!
Za ljudi
Ne vem, zakaj se oglasi ne ujemajo z igranjem ali fotografijami v Googlu Play. Zabavno je, vendar je potreben denar za hitro dvigovanje ravni. Dodatna darila, ki jih lahko kupite, je zelo težko odkleniti vsa. Zato se zdi zapravljanje denarja za vip.
Nekoč je bilo bolje, zdaj pa se postavljajo lažni oglasi, ki nimajo nobene zveze z igro, samo zato, da bi ljudi spodbudili, da jo igrajo. Igra je plačilo za zmago, vendar lahko upravljate brez plačila. To je zabavna igra, v kateri lahko uporabite strategije in taktike za zmago, vendar če ima nekdo boljše karte in je imel več sreče, izgubite. Na splošno dobra igra, vendar morajo odstraniti lažne oglase in bi bilo bolje.
Resnično uživajte v igranju, čeprav ni to, kar mislite, da je, toda tukaj so moje težave. Danes sem za to igro spustil 40 dolarjev, ker sem užival v njej že en mesec, potem pa so se začele težave, ko je igra "izgubila povezavo" bil sem na istem mestu. Prešel sem od 22. do 20., iskreno, obožujem to igro in ji želim vse najboljše, zdaj pa je skoraj nočna mora, če jo želim igrati, ko se počutim, kot da sem vrgel svoj denar v smeti
Odličen mali zapravljavec časa. Na žalost se napredek hitro ustavi, razen če niste pripravljeni porabiti veliko denarja za igro. Zmaga je 100% plačana. Lahko igrate leta brezplačno in ne boste prišli nikamor. Kljub temu je to zabavna igra in vredna ogleda. Samo ne dovolite, da igra izprazni vaš bančni račun. Vsekakor je zasnovan za to. Igraj odgovorno
Po nedavni posodobitvi sem ugotovil zelo slabo povezovanje. Sicer pa v redu.
Zato posodabljam svojo oceno. Zadnje čase imam težave pri igri, ko naletim na ljudi, ki so močnejši od mene. In zdaj (18.11.21) ne morem priti v svoj račun Prijavljen sem s Facebookom, ne bo dvignil mojega računa in tudi po odstranitvi igre in ponovnem prenosu me še vedno ne pusti notri . Preizkusil sem sistem podpore in sporočila na strežniku Discord, poskušam dobiti pomoč.
Ne bo posodobljena. Vsako posodobitev sem moral počistiti predpomnilnik in podatke, nato pa sem jih lahko nadgradil. Ne bi mi bilo treba vsakič. Druga igra, za katero trdijo, da je brezplačna, vendar če ne porabite, ne dobite najboljše ekipe ali pa so vaši junaki šibki proti računalniškim junakom ali junakom drugih ljudi.
Slike v playstoreu in oglasi so zavajajoče ... res se približujem tej lažni oglaševalski liniji. Igra je več, kot sem pričakoval, vendar imajo preprosto igro iz slik, ki se občasno pojavijo. (Vsaj prvih 10 minut sem imel aplikacijo preneseno)
Danes sem poskušal igrati, da bi lahko končal svoj lov, in me je odjavilo in ko se poskušam povezati, mi piše, da sabotaža ni uspela in mi ne dovoli, da se prijavim. Porabljen denar za dostop in zdaj moram začeti znova ali pa preprosto izbriši igro. Zagotovo ne bom porabil niti centa za to in ne želim porabiti časa, da bi se vrnil tja, do katerega sem potreboval mesece, zato ga bom verjetno izbrisal.
Ne nalagajte te igre. Na turnirjih nimaš možnosti za zmago. Vse, proti čemur se kdaj srečate, so ljudje, ki so porabili veliko denarja in kupili like, kot je Jimmy. jih NE BOŠ premagal. Ni pravično. Za to igro sem porabil kar nekaj denarja, zdaj pa sem obupal. Igral sem igro turnirja Dark Tower in 6-krat zapored sem dobil žreb proti ljudem, ki so igrali kot Jimmy, in 6-krat izgubil. To je šala. Čas je za odstranitev.
PROSIMO, ODPRAVITE TO TEŽAVO S PONOVNIM ZAGONOM, SRED IGRANJA SE IGRA JUS ZNOVA ZAGNE IN PISE, DA JE TEŽAVA S POVEZAVO, VENDAR IMAM NOTE 20 ULTRA(5G), VSAJ 4 BARTE MOČ SIGNAL. IZGUBIM PVP TEME IN TOWER,PIT TEME. V TEJ IGRO SEM VLOŽIL NA STOTE IN KADAR BO TA TEŽAVA REŠENA 5 ZVEZDIC
Rast je odvisna od denarja, ki ga vložite v igro. Tudi takrat so predmeti dragi in v bistvu ničvredni, razen če porabite ves mesečni dohodek. Ko odprete igro, boste deležni nenehnega naleta "ponudb". in ko greste v različne pododdelke. Za igralce f2p, ko prečkate začetne stopnje, je vsebine vredna le 15 minut. Večina načinov igre je pokvarjenih in prilagojenih za zagotavljanje in spodbujanje porabe. NI PRIPOROČLJIVO!
Od zadnje posodobitve ste uničili trgovino želja. Izbereš lahko 2 junaka, jaz pa porabim več kot 1200 diamantov in vseh brezplačnih poskusov in dobim samo enega od njih... Na to vedno čakam cel mesec. Poleg tega nenadoma po nekaj mesecih igranja skoraj dobim sovražnike, ki so dvakrat večji od mene. S precej močnejšimi junaki. Predvsem v dungeon of trails (na začetku sem prišel do 3 ali 4 zvezdice, zdaj samo do 2. Igro bom dal še enkrat čez 2 tedna, drugače pa bom nehal igrati. Brez koristi
Prvič, igra NI takšna, kot je bila oglaševana. Če bi bil, mislim, da bi ga igralo veliko več ljudi. V igri so trije (3) umetniški slogi in modri moški, ki se bori z rdečimi fanti, se pojavlja le na preskočljivih stopnjah zgodbe. Igra je pravzaprav res zabavna. To je strateška igra, kjer uporabite junake, da branite svoj lik in premagate druge like. Obstaja funkcija Turf War, ki jo je malo težko razumeti in ne morete se vrniti k starim zgodbam, da bi zmleli ali preizkusili junake, tako da je to neprijetno.
Kul igra,potezna strategija na hitro...
Morda ste prišli sem zaradi oglasa - poglejte "posnetke zaslona", izgleda enako, kajne? No, ni. Obstajajo kratki deli o tem, kaj naj bi bilo, vendar je večinoma povsem drugače – to je laž! Različna grafika, igranje in celo celotna narava igre je drugačna. Ostaja le osnovno načelo, "napad na šibkejše število". Tudi ikona aplikacije je laž.
Lažna reklama in tudi če je reklamirala igro takšno, kot je, je še vedno smeti. Zmagati se splača, nima doslednosti in celo umetniški slogi se razlikujejo.
To je zabavna igra in plačilo ni obvezno, razen če ne igrate. Kljub temu plačilni model od vas zahteva, da dosledno plačujete. Na primer, raven VIP in ugodnosti, ki so priložene, ostanejo aktivni le nekaj časa po tem, ko opravite nakup. Nato bo postal neaktiven in vas bo pozval, da naredite več nakupov. Žal ni moj tip igre s takšnim modelom.
Vsakič, ko pride do posodobitve, je prvi dan ne morem prenesti. Sama igra je precej zabavna, vendar je moteča, če imate dogodke, ki temeljijo na času in se ne morete prijaviti.